En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Muayyen yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu laf konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları vazgeçme eylemek cebir ve güvensiz olacağı derunin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen sarrafiyelamışsa dışarıya, haricen temellamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

İçeriden autarı yakınlarında itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir semtının vazıh olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Her yangın merdiveninin her iki kanatında korkuluk, hızmaşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

 Yangın merdivenleri içeriden veya dışarıdan yapılabilmektedir. Hariçardan yapılan merdivenler henüz az maliyeti ve arsa kaybının henüz az olmasından dolayı elan çok tercih edilmektedir.

Montaj ve Hizmet: Yangın baplarının doğruca şekilde monte edilmesi ve tekdüze olarak hizmetının örgülması önemlidir.

Yangın merdiveni yönetmeliği esasta elan geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Karşı Kanun” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasarımı, kurulumu ve hizmetı dahil sürdürmek üzere binalarda yangın eminği gerekliliklerini esas hatlarıyla belirtmektedir.

Kapının Kapanma Sistemi: Yangın kapıları çoklukla kendiliğinden olarak kapanabilen özel bir mekanizmaya sahiptir. Bu oluş, bapnın yangın yerinde hızlı bir şekilde kapanmasını katkısızlar, sonunda yangının yayılmasını engeller.

Merdivenler tahliyeyi sağlayacağı gibi aynı zamanda yangına müdahale ekiplerinin de hizmetini kolaylaştırıp hızlandırır. Yangın merdiveni bedel tayin aşamasında firmalara nazaran bileğişçilikimler olur. Yeğleme edilecek malzemelerin kalitesi umumi olarak birbirine andıran olacağından benzerlikler gösterebilir. Yangın merdiveni fiyatları hazırladığımız uygun ve birinci sınıf projeler yardımıyla ulaşılabilir seviyelerde olmaktadır. İnsan sağlığının en ön sırada taraf aldığı uygulamalarda fiyatların çok uçuk biçimde olmaması tedbirlerin daha çabuk uygulanmasını sağlayabilir. Allıkınacak önlemler sebebiyle kendinizi güvende hissedeceksiniz. Aynı zamanda maddi açıdan da korunabileceksiniz.

Yangın kapıları ekseriyetle merdiven işsizlukları, koridorlar ve potansiyel olarak yerıcı maddeler yahut ekipman barındıran odalar arasındaki Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ciddi alanlara monte edilmektedir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut rastgele bir ivedili yer takkadak insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini esenlar. Ayrıca yapı içinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine engel olabilir.

Fevkda arazi meydan kriterlerin hepsini sağlayan binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

üste, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, şayan şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en makul hediye politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page